Штампати
Споразуми о регулисању међусобних односа за двије кружне раскрснице
Датум: 28.04.2020

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука и Миленко Ђаковић, градоначелник Приједора потписали су данас два Споразума о регулисању међусобних обавеза, а који се односе на регулисање међусобних односа на извршењу свих активности и радова потребних за изградњу кружне раскрснице на магистралном путу М1-108, Приједор- Бања Лука, у мјесту Чиркин Поље, те за изградњу кружне раскрснице на магистралном путу М1-108, Приједор-Нови Град, у мјесту Пећани код надвожњака.

Ненад Нешић рекао је да је предвиђена вриједност два будућа кружна тока милион КМ.

''Осим тога, градоначелника сам упознао да смо расписали тендер за избор најповољнијег понуђача за реконструкцију и рехабилитацију пута Бања Лука- Приједор у износу 22 милиона КМ. Сматрамо да је то једна велика и капитална инвестиција која ће још брже, боље, квалитетније и безбједније повезати Бањалуку и Приједор'' навео је Нешић.

Нешић је такође упознао присутне да је у ''Плану пословања за 2020. годину'' да ураде и дио регионалног пута према Бусновима и да ће кредитна средства од 200 милиона КМ, за које су ЈП ''Путеви Републике Српске'' аплицирали, бити распоређени у цијелој Републици Српској, од Требиња до Новог Града.