Штампати
Министар саобраћаја и веза РС Недељко Чубриловић у првој овогодишњој радној посјети ЈП Путеви РС
Датум: 19.01.2012

Министар саобраћаја и веза РС Недељко Чубриловић боравио је у првој овогодишњој радној посјети Јавном предузећу "Путеви Републике Српске". У разговору са в.д. директором ЈП "Путеви РС" Недељком Кнежевићем договарани су планови инвестиција и пројеката за "План рада за 2012. годину" Јавног предузећа, те за "Средњорочни план рада за период 2012-2014. годину"

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је да има потребе за рехабилитацијом мреже магистралних и регионалиних путева, али да је за сада неопходно одржавати на постојећем нивоу.
 
Министар саобраћаја и веза и в.д. директор ЈП "Путеви РС" разговарали су и о уговoрима за одржавање путне мреже магистралних и регионалних путева РС, јер већини предузећа која се баве одржавањем ове године истиче уговор, те да ће бити расписан нови јавни позив.
 
В.Д. Директор ЈП "Путеви РС" Недељко Кнежевић рекао је да је на састанку константовано да сви пројекти који су започети треба да буду приоритет, те да морају бити испоштовани раније потписани уговори. Он је додао да мора да постоји начин за уштеде у предузећу, али да то не смије да иде на штету безбједности саобраћаја.