Штампати
Одржан састанак са представницима МЗ Драгочај
Датум: 02.04.2019

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука одржао је данас, 02.04.2019. године, састанак са представницима МЗ Драгочај Славенком Тадићем и Предрагом Доњком са којима је разговарао о проблему безбједног одвијања саобраћаја на раскрсници магистралног пута М4 Приједор-Бања Лука и локалних путева у Драгочају. 
 
Представницима мјесне заједнице представљен је приједлог техничког рјешења ове раскрснице и начин на који се овај проблем може трајно ријешити. 
 
Ненад Нешић је истакао  да  је Јавно предузеће одлучило да се укључи и убрза процедуру јер је интерес и безбједност грађана РС најбитнија.
 
''Рјешавање овог проблема је у надлежности града Бања Лука и оног тренутка кад од града добијемо пројекат који ради ''Рутинг'', одржаћемо састанак како бисмо договорили начин финансирања и брзину реализације''- нагласио је Нешић. 
 
Славенко Тадић, предсједник Савјета МЗ нагласио је да ову мјесну заједницу интересује трајно рјешење овог проблема, те истакао да овом раскрсницом дневно пређе око 500 ђака идући у школу која се налази у непосредној близини, те изразио захвалност руководству Јавног предузећа на разумијевању.