Штампати
Озваничен почетак радова на другом кружном току Источно Ново Сарајево
Датум: 27.09.2018
У Источном Новом Сарајеву данас, 27.09.2018. године увођењем извођача радова ''Приједорпутеви'' а.д. Приједор у радове, озваничен је почетак радова на изградњи кружног тока на раскрсници улица Вука Караџића и Војводе Радомира Путника (регионални пут Р446). Вријдност ове инвестиције  је вриједност 155.000 КМ.
 
Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука  је новинарима изјавио да је ово наставак успјешне сарадње између "Путева Српске" и општине Источно Ново Сарајево,  наводећи да саобраћај неће бити обустављен потпуно, већ ће се одвијати једном траком наизмјенично, јер је ријеч о саобраћајници која нема адекватан алтернативни правац. 
 
''Замолићу грађане да имају стрпљења, јер ће по завршетку радова добити кружни ток који ће убрзати саобраћај на овом дијелу пута'', нагласио је Нешић. 
 
Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић  рекао је да би кружни ток, уколико то временски услови дозволе, требало да буде завршен до краја године, те нагласио да ће тако бити обезбијеђено брже и безбједније функционисање саобраћаја, без застоја.