Штампати
Потписан споразум о изградњи кружне раскрснице на укрштању М19 и М19.2
Датум: 24.07.2018

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа  "Путеви Републике Српске"и  начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас, 24.07.2018. године потписали  су споразум о изградњи кружне саобраћајнице у тој општини, а чија вриједност је око 500.000 КМ.
Кружна саобраћајница биће изграђена на мјесту укрштања магистралних путева М19 и М19.2,  из правца Источног Сарајева, Београда и Бањалуке.  
 
"Све кружне раскрснице које ми данас радимо, раде се на захтјев локалних заједница. Они су послали `Путевима Републике Српске` шта је то њихов приоритет и један од тих приоритета је ова кружна раскрсница", рекао је Нешић. 
 
Нешић је објаснио да је споразумом предвиђено да пројектно-планску доклументацију уради општина Власеница, те да пола средстава за рјешавање имовинско-правних питања обезбиједи општина Власеница, а другу половину ЈП "Путеви Републике Српске". 
 
"Чим општина достави готову пројектну документацију, ми ћемо расписати тендер за избор најбољег понуђача", изјавио је Нешић. 
 
Начелник општине Власеница новинарима је изјавио да је изградња кружне саобраћајнице важан пројекат за грађане те општине, али и регије, јер се тиме омогућава безбједнији и бржи проток саобраћаја на тој дионици.